Izdelava spletnih strani

Projekte načrtujemo pazljivo in v sodelovanju s stranko. Dialog je še vedno najbolj učinkovito orodje.

Stopite v stik in naredite korak naprej k izbolšanju vaše grafične, spletne in digitalne predstavitve.


POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Izdelava kvalitetne spletne strani je pomembna, saj boste tako ustvarili dober vtis, povečali možnost dobička in postali prepoznavni na trgu.


Sledimo zadnjim trendom na področju razvoja in oblikovanja. Skupaj z vami bomo analizirali uporabniško izkušnjo in predstavitev podatkov. Predlagali bomo rešitve in možnosti izboljšave, da bo vaša spletna stran, storitve in produkti predstavljeni v najboljši luči.

Izdelamo napredno, funkcionalno in oblikovno dovršeno spletno mesto.

Imate odzivno spletno stran?
Ne odganjajte potencialih strank s slabo uporabniško izkušnjo!

Responsive design (odzivna oblika) je pristop izdelave spletne strani, ki omogoča optimalno izkušnjo ob obisku strani. Pri tem ni pomembno ali si le-to ogledamo preko računalnika ali pametnega telefona.

Tako spletna stran ne potrebuje različnih verzij strani za različne naprave. Odzivna spletna stran se prilagaja glede na velikost oz. resolucijo zaslona naprave. To uporabnikom omogoča, da nemoteče pregledujejo vsebino spletne strani.

Statistični podatki kažejo, da bo kar 61 % obiskovalcev vaše spletne strani imelo o vašem podjetju boljše mnenje, če bo spletna stran prilagojena mobilnim napravam.


Ali je moja spletna stran odzivna?

Do nove spletne strani v samo treh korakih!

Še kar čakate na izdelovalce, da vstavijo ali posodobijo vsebino na spletni strani?
Nudimo vam možnost lastoročnega urejanja vsebine!

CMS (sistem za upravljanje z vsebino) je varno okolje, do katerega imajo dostop le pooblaščene osebe.

Omogoča enostavno sestavljanje in oblikovanje različnih strani. Brez težav lahko dodajate slike ter seveda uporabljate osnovna orodja za oblikovanje teksta.

HULA Digital Agency vam nudi izdelavo urejevalnika vsebine po meri ali pa vzpostavitev priljubljenih platform, kot je na primer Wordpress. Sledji po priljubljenosti v primerjavi z drugimi urejevalniki sodi v sam svetovni vrh.

Približno 60% vseh svetovnih spletnih strani, ki omogočajo CMS, uporablja Wordpress platformo.


Potrebujem sistem za urejanje vsebine

Stopite v stik in naredite korak naprej k izbolšanju vaše grafične, spletne in digitalne predstavitve.


POŠLJITE POVPRAŠEVANJE
POVPRAŠEVANJE

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več o piškotkih.